Hír
2011.02.14.    Márciusban FEHOVA

FEHOVA 2011
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklõdõt a 18. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon 2011. március 17 – 20. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
Ízelítõ a programokból:
„Magyarok Ázsia vadászösvényein” trófea bemutató együtt a Nadler kiállítással A Fehova alatt az A pavilon éke lesz a 48 hihetetlen trófea, melybõl 23 Ázsiából, 25 pedig Magyarországról érkezik a kiállításra.
Katonai bemutatók, kalasnyikov összeszerelési verseny Fegyverügyességi versenyek a FeHOVA-n, a Militarytábor standján naponta 14 és 18 óra között. Ki rak össze leggyorsabban egy kalasnyikovot? És bekötött szemmel? A Fehova alatt kiderül!
A verseny mellett lesz harckocsi bemutató és katonai taktikai bemutató is.
A standon bárki megnézheti az eredeti PSZH-t egy UAZ terepjárót, illetve minden érdeklõdõ betekinthet egy katonai körletbe a 70'-es 80-as évekbõl.
Szenzáció! Portugáliából érkezik hozzánk a világ legnagyobb mobil akváriuma, mely 22.400 liter víz tárolására alkalmas. Az akváriumot Magyarország halai teszik majd színesebbé és érdekesebbé, valamint a versenyek, melyeket partnereink segítségével szervezünk.
A bátrak összemérhetik tudásukat a profikkal a horgászversenyen. Ki fogja ki hamarabb a halat? Terveink között szerepel, hogy vadászkutya bemutatót szervezünk a mélyvízben, melyen a négylábúak megmutatják magukat munka közben.
Megújult arculattal az állami erdészetek Az elõzõ évekhez képest új külsõvel, új standokkal jelenik meg a 22 állami erdészet az MFB és a HM Budapesti Erdõgazdaság összefogásával. Az erdészeteket, mint tisztást határoló erdõt látatja majd a nagyközönség, miközben Vivaldi muzsikája fokozza az erdei hangulatot.
HUNGEXPO KUPA Koronglövészeti Verseny 2011-ben elõször szervezünk HUNGEXPO KUPA Koronglövészeti Versenyt, melynek fõvédnökei az Országos Magyar Vadászkamara és az Országos Magyar Vadászati Védegylet. Várjuk azon lelkes versenyzõk jelentkezését, akik saját jogon rendelkeznek fegyvertartási engedéllyel, és szeretnék megmutatni tudományukat a FeHoVa látogatóinak.
A Fehova mellett az Eleven 3D Open vadászíjász versenyt és az IFAA Európa Bajnokságot tekinthetik meg az érdeklõdõk.
Vadászkutya szépségverseny A szépséges négylábúakat felvonultató verseny mellett, ügyességi bemutatók, agárfuttatás, fajta bemutatás, sólyomröptetés csábítja majd a közönséget. Az A Vadászkutya magazin segítségével kutya divatbemutatót is tervezünk.
Agárfuttatás, kutya-kvíz Szebbnél szebb, okosabbnál okosabb és ügyesebbnél ügyesebb négylábúak bizonyítják majd be, hogy nem véletlenül õk az emberek legjobb barátai. A gyerekek külön figyelmet kapnak majd a kutyás programok alatt. Vetélkedõk várnak rájuk, melyek során kiderül, mit tudnak a házi kedvencekrõl. A jó válaszokat ajándékokkal jutalmazzuk! Így játékos formában tanulhatnak meg mindent, ami a kutyák életével, a kutyatartással kapcsolatos, de szó lesz a különbözõ fajták származásáról, sajátosságairól is.
A „Szlovák bemutató trófeákkal” betekintést enged Szlovákia vadászati, kulturális és gasztronómiai jelenébe tánckarral, trófeákkal, szlovák nemzeti ételekkel ismerkedhet minden érdeklõdõ.
Preparátor bemutató A Diana szakiskola programja, melynek keretén belül preparátor bemutató, fegyvermûszerész és vadászpuskamûves bemutató is látható lesz Halászléfõzõ verseny, kóstolással Kinek a fõztje, szakácsa jobb? Ki nyeri a versenyt: Baja vagy Szeged? Látogatóink a bírák! A helyszínen megkóstolhatják és értékelhetik a két halászlé nagyhatalom fõztjeit.
„Senior (veterán) szarvasbõgõ bajnokok nemzetközi versenye” Ausztria, Szlovákia és Magyarország kijelölt háromfõs csapata méri össze tudását nemzetközi zsûri elõtt.
Vadászkürt találkozó Március 19-én, szombaton kerül sor a VKE Magyar Vadászkürt Egylet bemutatójára. Az egy órás mûsor tizenegy órakor indul és fellépnek azok az élcsapatok, melyek az elmúlt évben az elsõ magyarországi nemzetközi vadászkürtös versenyen, nemzetközi minõsítést szereztek. Bemutatkoznak a szóló kategória gyõztesei, helyezettei és természetesen itt lesznek a gyerekcsapatok, melyek a magyar vadászkürtös kultúra utánpótlását biztosítják.
Hasznos információ:
Nyitva tartás: Csütörtök, péntek, szombat: 9.00 – 18.00 Vasárnap: 9.00 – 17.00 Az elõzõ évekhez képest újdonság, hogy a kiállítás 9 órakor nyit.
Kedvezményes jegyvásárlás: Honlapunkon már elõvételben válthatók kedvezményes jegyek a kiállításra.
Kedvezményes kupon: A vadásztársaságok, horgászszövetségek, erdészetek, lövész egyesületek, fegyveres testületek tagjai kedvezményes csoportos belépõjegyet válthatnak a kiállításra. Az ehhez szükséges kupon megtalálható a kiállítás honlapján.
Jegylevásárlási akció: Kiállítóink hozzájárulásával szeretnénk kedveskedni látogatóinknak. A kiállításra váltott belépõjegyek levásárolhatók a kiállítóknál! (Az akcióban részt vevõ kiállítók listájáról és a további részletekrõl bõvebb információ február végétõl a www.fehova.hu oldalon)
Találkozzunk 2011. március 17-20. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!
Sok szeretettel várunk minden kedves barátot, ismerõst, szakembert, érdeklõdõt a vadászok, horgászok, fegyverkedvelõk és természetbarátok leghangulatosabb találkozójára!
A FeHoVa csapat
Bõvebb információ: www.fehova.hu

Fórum
Military nyári tábor
Magyar Néphadsereg hagyományõrzés
1968 Csehszlovákia
Én is voltam sorkatona...
nyári tábor
angyalbõrben
Képek,emlékek stb. a hadseregrõl
AKIK MOST VOLTAK A MILITARY TÁBORBAN IDE IRJANAK!!!!!
Keres-kínal
Hello!
Van egy elad...

keresek orosz katanai e...
Üdv!
Eladásra kín...

PPS hatástalanított g...
Eladó egy orosz katona...
Keresek kádár korszak...
FIGYELEM!!

ELAD...

Vennék német 2 világ...
ELADÓ SORBA KERÜLT EG...
Keresek Német bakelit ...
Üdv
Keresek egy jó...

PSZH találkozó Mogyor...